Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u vragen die veel aan ons worden gesteld. Staat uw vraag er niet tussen, of is het antwoord nog niet geheel duidelijk voor u? Neem contact met ons op. Op werkdagen zijn wij van 08:00 tot 18:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 072-5712290.

Indien wij niet in de gelegenheid zijn om u persoonlijk te woord te staan, of indien u belt buiten onze werktijden krijgt u ons antwoordapparaat aan de lijn. U kunt hier u bericht achterlaten of een mail sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Nee, u heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig. Podologie en Podoposturale Therapie zijn een vrij toegankelijke vorm van zorg net zoals de fysiotherapie.

Om te beoordelen of u met uw klachten bij ons terecht kunt, zullen wij tijdens de uitgebreide anamnese en lichamelijk onderzoek letten op signalen van onderliggende ziektes en eventuele afwijkingen.
Blijkt er sprake te zijn van contra-indicaties (ook wel rode vlaggen genoemd), wordt u doorverwezen naar uw huisarts.

Vragen met betrekking COVID-19

Ja, Podocentrum Heerhugowaard is gewoon open tijdens de gewone openeningstijden voor telefonisch overleg of om een afspraak te maken.

Heeft u vragen? schroom niet om contact met ons op te nemen!

Ja, behandeling kunnen veilig worden ondergaan.

Momenteel zijn er geen (extra) veiligheidsmaatregelen nodig rondom COVID nodig! Wij vragen wel uw medewerking indien de volgende punten voor u van toepassing zijn:

  • Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38°C)?
  • Heeft u u zelf getest en bent u positief op corona (COVID)?

Als u nog geen afspraak heeft, maar deze wel wil maken, neem dan contact met ons op. Bespreek uw klachten en dan kijken we samen naar de eerst mogelijkheid voor een afspraak. Mogelijk plannen we een afspraak met u die een paar dagen later is dan dat we normaal gesproken proberen te hanteren.

Heeft u al een afspraak, neem even contact met ons op. Afhankelijke van uw situatie bespreken we samen of de afspraak door kan gaan of dat we deze verplaatsen.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Nee hoor, mondkapje is niet meer nodig!