Pedicure Podocentrum Heerhugowaard

Pedicurebehandelingen voor cliënten van Podocentrum Heerhugowaard worden verzorgt door de pedicure van Podocentrum Heerhugowaard.

Door een intensieve samenwerking met register(sport)podologen, podoposturaaltherapeut en fysiotherapeut van Podocentrum Heerhugowaard is een extra service voor onze cliënten gevonden.

De pedicure van Podocentrum Heerhugowaard is niet alleen gespecialiseerd in pedicure behandelingen, maar heeft een uitgebreide medische achtergrond als register(sport)podoloog en verpleegkundige met ruime kennis van o.a. diabetes mellitus.

Door de intensieve samenwerking kan er niet alleen sneller en vanuit diverse disciplines worden behandeld bij voetproblemen, maar u kunt ook terecht voor adviezen t.a.v. schoenen, voetentraining, therapiezolen en tijdelijke therapieën als er tijdelijk een oplossing moet komen.

Mochten er voetproblemen zijn ontstaan door loop- of houdingsproblemen kan onze pedicure, samen met onze fysiotherapeut of osteopaat bekijken op welke manier wij uw klachten kunnen behandelen.

Logo Pedicure Heerhugowaard
Logo ProVoet
Contact

Wilt u een afspraak maken?

Neem gerust contact met ons op.

Contact