Pedicure Praktijk MB Feetcare

Pedicurebehandelingen voor cliënten van Podocentrum Heerhugowaard worden verzorgt door Pedicurecentrum MB Feetcare.

Door een intensieve samenwerking met Pedicurecentrum MB Feetcare is een extra service voor onze cliënten gevonden.
Pedicure Praktijk MB Feetcare is niet alleen gespecialiseerd in (medische) pedicure behandelingen voor diabetes en reumapatiënten, maar kan tevens cosmetische voetverzorging en French Pedicure behandelingen verzorgen.

Pedicure Praktijk MB Feetcare staat onder leiding van Marja Buitenwerf-Blok, medisch pedicure o.a. gespecialiseerd in de diabetische, reumatische voet en spastische voet. Binnen de praktijk werkt zij samen met haar dochter Natalie Buitenwerf, pedicure. Door de jarenlange ervaring binnen de pedicurezorg, is Medisch Pedicure Praktijk MB Feetcare in staat een bredere behandeling en begeleiding te verzorgen dan de algemene pedicurebehandeling op zich.

Pedicure Praktijk MB Feetcare is onderdeel van Ketenzorg Pedicures Heerhugowaard, een samenwerkingsverband van Medisch Pedicures uit Heerhugowaard. Deze pedicures zijn lid van ProVoet, de brancheorganisatie voor de voetverzorging. Zij zijn in het bezit van diploma’s en certificaten om ook de patiënt met Diabetes Mellitus en/of een Reumatische aandoening een voetbehandeling te kunnen aanbieden. Zij hebben allen een contract met Diazon voor de preventieve voetzorg (Ketenzorg) m.i.v. 1 januari 2013. U kunt dus in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding van zorggroep of zorgverzekeraar.

MB-Feetcare

Wilt u een afspraak maken voor onze medisch pedicure?

Pedicurepraktijk MB Feetcare maakt zelfstandig afspraken met u. Indien u een afspraak wilt maken, neem dan contact op met pedicurepraktijk MB Feetcare. Onderstaand treft u de contactgegevens.

Pedicurepraktijk MB Feetcare behandeld alleen op afspraak.

Ook voor de diabetische en reumatische voetbehandelingen.

  • Gouwe 22
    1703 HN Heerhugowaard

  • 06- 48423728 (b.g.g. 072-5717420)

     

Indien u vragen heeft, of met ons wilt overleggen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Wij zijn bereikbaar via onze contactpagina