Sandalinos® sandalen en slippers

Sandalinos® sandalen en slippers zijn de nieuwe trend op het gebied van voet,- schoen,- en loopcomfort. Sandalen en slippers waarmee u gezien wilt worden!

Bent u therapie- of steunzool dragend?

Binnen onze praktijk kregen onze behandelaars al jaren de vraag of je zomers ook dichte schoenen moest dragen als je therapie- of steunzolen in je schoenen had. Veelal was dan het antwoord dat dit, om een goede behandeling te garanderen, het dragen van schoenen onvermijdelijk was. Om ook in de zomer gebruik te kunnen maken van de steunzolen moesten vaak noodgedwongen dichte schoenen gedragen worden of werden de zolen in sandalen gepropt wat veelal niet paste.

Gelukkig is daar nu verandering in gekomen. Dus zomers geen Birkenstock sandalen of Crocs meer maar vanaf nu op maat gemaakte Sandalinos!

Bij deze sandaal of slipper is uw eigen steun- of therapiezool in het voetbed verwerkt. Zo kan iedere steunzolendrager modieus en comfortabel de zomer in.

Sandalinos® is de perfecte oplossing voor u voor in de zomer, maar ook zeker in de winter; in čn om het huis. De therapie- of steunzool is naadloos geďntegreerd in het voetbed.

Hiermee hebben de sandalen een langdurige therapeutische werking op uw voeten en houding en daarmee zijn deze sandalen een essentieel aspect van uw therapie.

Lees verder »