Waar heeft u last?

Aan de hand van onderstaande beschrijvingen en tekeningen, kunt u gemakkelijk de juiste therapiesokken voor uzelf bepalen. Door het aanklikken van de pijnlocaties (linken) of de afbeeldingen krijgt u een overzicht van de mogelijkheden te zien.

 

Pijnlocatie 1:
De pijnlocatie waarbij de pijn onder de voorvoet zit. Denk hierbij o.a. aan voorvoetpijn, "metatarsalgie", pijnlijke likdoorns en eelt.
Pijnlocatie 2:
De pijnlocatie waarbij de pijn op de tenen zit. Denk hierbij o.a. aan pijn op hamertenen en klauwtenen.

Pijnlocatie 3:
De pijnlocatie waarbij de pijn onder of achter de hiel zit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pijnlijke hiel door een slecht vetkussen onder de hiel en pijnlijke bursitis achter op de hiel.

Pijnlocatie 4:
De pijnlocatie waarbij de pijn t.h.v (de bult) het gewricht van de grote teen (bunion) zit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hallux valgus (scheefstand van de grote teen).

Pijnlocatie 5:
De pijnlocatie waarbij de pijn waarbij de pijn aan het gewricht van de kleine teen zit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scheefstand van de kleine teen (bunionette).

Pijnlocatie 6:
De pijnlocatie waarbij de pijn waarbij de pijn aan de hiel en de enkel zit. Bijvoorbeeld na een operatie of bij pijnlijke huid of preventief ter voorkoming van doorligwonden (decubitus).

Pijnlocatie 7:
De pijnlocatie waarbij de pijn waarbij de pijn op twee locaties in één (1) voet zit; Onder de voorvoet en onder en/of achter de hiel. Bijvoorbeeld bij schade aan het vetkamersysteem onder de hiel en bal.

Pijnlocatie 8:
De pijnlocatie waarbij de pijn waarbij de pijn op twee locaties in één (1) voet zit; Op de tenen en onder en/of achter de hiel. Bijvoorbeeld bij holvoeten met een pijnlijke hielen klauwtenen.

 

Heeft u vragen of wilt u de therapiesokken nader bekijken. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Podocentrum Heerhugowaard
Krusemanlaan 50
NL-1701 VN Heerhugowaard

T 072 571 22 90