Pedicure Praktijk MB Feetcare

Pedicurebehandelingen voor cliŽnten van Podocentrum Heerhugowaard worden verzorgt door Pedicurecentrum MB Feetcare.

Door een intensieve samenwerking met Pedicurecentrum Heerhugowaard is een extra service voor onze cliŽnten gevonden.
Pedicure Praktijk MB Feetcare is niet alleen gespecialiseerd in (medische) pedicure behandelingen voor diabetes en reumapatiënten, maar kan tevens cosmetische voetverzorging en French Pedicure behandelingen verzorgen.

Pedicure Praktijk MB Feetcare staat onder leiding van Marja Buitenwerf-Blok, medisch pedicure o.a. gespecialiseerd in de diabetische, reumatische voet en spastische voet. Door haar jarenlange ervaring binnen de pedicurezorg, is Medisch Pedicure Praktijk MB Feetcare in staat een bredere behandeling en begeleiding te verzorgen dan de algemene pedicurebehandeling opzich.

Pedicure Praktijk MB Feetcare is onderdeel van Ketenzorg Pedicures Heerhugowaard, een samenwerkingsverband van Medisch Pedicures uit Heerhugowaard. Deze pedicures zijn lid van ProVoet, de brancheorganisatie voor de voetverzorging. Zij zijn in het bezit van diplomaís en certificaten om ook de patiŽnt met Diabetes Mellitus en/of een Reumatische aandoening een voetbehandeling te kunnen aanbieden. Zij hebben allen een contract met Diazon voor de preventieve voetzorg (Ketenzorg) m.i.v. 1 januari 2013. U kunt dus in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding van zorggroep of zorgverzekeraar.

« Ga terugLees verder »